Gambar parusahaan
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Didatangan Kilang kitu abdi
Info parusahaan

Nami Perusahaan: Shenzhen Stardeal Industrial Co.,Ltd

Jenis usaha: Manufacturer

Main Produk:Bungkus Blister , Plastik Beureum Shield , Kotak Plastik , Plastik Selapkeun Dulang , Ngalangkungan Blister Tray , Kotak Kue Plastik

ékspor Perséntase: 51% - 60%

taun Didirikeun: 2004

Pasar utama : Americas , Asia , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , West Europe , Worldwide

Kirim surélék Panalungtikan Kiwari
bijil parusahaan
  • BSCI
  • ISO 9001:2015
  • panas Produk
  • Produk anyar

Taros Kami

zhaojun xie

Ms. zhaojun xie

Tel:
+86-0755-89908468
Hapé:
+8613825273648
alamat:
4th Floor, No.18, Rongshuxia Industrial Zone, Tongxin Community, Baolong Street, Longgang District, Shenzhen, Guangdong
Nagara / Region:
China
Wechat:
13825273648WechatQRCode
website:
https://www.plasticblisterpack.com
Bossgoo Showroom:
http://su.bossgoo.com/member_stardealblistertray

Kirim surélék Panalungtikan

pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Komunikasi sareng Supplier?nu nyadiakeun
zhaojun xie Ms. zhaojun xie
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier